Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente - Ajax

Terug naar wedstrijdoverzicht
Twente logo - Ajax

FC Twente - Ajax

De Grolsch Veste

Plattegrond stadion

Stadium map

Op zondag 1 december speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen Ajax. Om 12:15  uur wordt er afgetrapt  in De Grolsch Veste. Voor de wedstrijd tegen Ajax geldt een clubcard verplichting, per (seizoen)clubcard zijn 4 kaarten te bestellen.

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar, alle beschikbare kaarten zijn al enkele weken uitverkocht.

FC Twente waarschuwt voor zwarthandel

FC Twente heeft geconstateerd dat er sprake is van zwarthandel. Op diverse websites bieden supporters die in het bezit zijn van een kaart, hun toegangsbewijs aan. FC Twente benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod en een geldboete. 

FC Twente kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters door zwarthandel gedupeerd worden. Wel zal de club ook de komende dagen actief online advertenties controleren en kaarten blokkeren. Voor de wedstrijd tegen Ajax zijn inmiddels al kaarten vanwege zwarthandel geblokkeerd.