Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Verplaatsen

Maandag 6 juli starten om 09.00 uur de verplaatsdagen. Seizoenkaarthouders hebben dan de mogelijkheid om online een nieuwe plek uit te zoeken, alle niet-verlengde stoelen zijn vanaf dan beschikbaar. Het online ticketingsysteem wordt exact om 09.00 uur open gezet via onderstaande button, eerder is het ook niet mogelijk om te verplaatsen. Het heeft geen zin om vooraf te e-mailen over eventuele nieuwe plekken, verzoeken worden niet in behandeling genomen. Onderstaand een stap voor stap-handleiding om de stoelen te kunnen verplaatsen.

Let op: het is alleen mogelijk om online te verplaatsen. De link om te verplaatsen is pas toegankelijk vanaf maandag 09.00 uur.

Verplaatsen De pagina waar deze link naar toe verwijst is pas vanaf maandag 09.00 uur te gebruiken

Bestellen Premium Seats De pagina waar deze link naar toe verwijst is pas vanaf maandag 09.00 uur te gebruiken

Bestellen Premium Seats Plus De pagina waar deze link naar toe verwijst is pas vanaf maandag 09.00 uur te gebruiken


Wanneer je wilt verplaatsen en de gewenste stoel is beschikbaar, dan kun je deze als huidige seizoenkaarthouder direct online bestellen. Je huidige stoel kun je vervolgens via ticketing@fctwente.nl opzeggen. Deze kan door de afdeling Service & Ticketing geannuleerd worden zodra de nieuwe stoel is besteld.

Onderstaand een handleiding. Mocht u er maandag na het lezen van de handleiding nog steeds niet uitkomen, neem dan contact op met de afdeling Ticketing. Telefonisch te bereiken via 053-8525777 en per e-mail via ticketing@fctwente.nl.

Handleiding verplaatsen seizoenkaarten