Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Business: Uitduel bezoek

Wilt u als sponsor van FC Twente eenvoudig uitwedstrijden van FC Twente bezoeken en daarbij toegang hebben tot de business mogelijkheden van de thuisspelende partij? Zakelijk platform XPRNCS.com biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een VIP beleving tijdens onze uitwedstrijden online te boeken!

XPRNCS  Vorig jaar is er een initiatief ontwikkeld, genaamd XPRNCS.com (spreek uit als experiences.com). Op dit platform is het mogelijk om Business-kaarten te boeken bij bijna alle Nederlandse voetbalclubs! Hierdoor wordt het makkelijker om uitwedstrijden van FC Twente te bezoeken als sponsor, daarbij heeft u toegang tot de business mogelijkheden van de thuisspelende partij.

Uitwedstrijden FC Twente  Aangezien het merendeel van de Eredivisie clubs meedoet met dit initiatief wordt het heel gemakkelijk om onze uitwedstrijden te bezoeken als zakelijke gast. Een heerlijke avond of middag in de Business Club, een eigen skybox of een zakelijk groepsarrangement bij onze uitwedstrijden!

Daarnaast kunt u in het systeem zien welke andere Business Clubleden de uitwedstrijd zullen bezoeken. Ideaal voor het uitbreiden van uw netwerk.

Kaarten bestellen?  Bent u van plan komend seizoen uitwedstrijden van ons te bezoeken? Maak dan een gratis account aan op: https://www.xprncs.com/registr...