Uitwedstrijden

Steun de ploeg ook buiten Twente! 

Wanneer je een uitwedstrijd van FC Twente wil bezoeken dien je hier kaarten voor te bestellen. Deze kaarten kunnen uitsluitend besteld worden via deze pagina. De verkoop van deze kaarten start 2 weken voorafgaand aan de uitwedstrijd. 

Uitvak1

Wie mag uitwedstrijden van FC Twente bezoeken?

Supporters in het bezit van een geldige seizoenkaart of ClubCard (hieronder vallen ook lidmaatschappen van de Young Reds en Kidsclub) kunnen kaarten bestellen voor uitwedstrijden. 

Korting voor leden van supportersverenigingen

Supporters die lid zijn van 1 van de 24 officiële supportersverenigingen van FC Twente hebben €2,50 korting op de kaarten voor uitwedstrijden. Supportersverenigingen regelen vaak ook zelf de kaarten voor uitwedstrijden. Elke supportersvereniging heeft recht op een aantal kaarten per uitwedstrijd. Informatie hierover kun je aanvragen bij jouw eigen supportersvereniging. 

Hoe bestel ik kaarten voor uitwedstrijden?

Je bestelt kaarten voor uitwedstrijden door onderstaand formulier correct in te vullen, deze wordt automatisch verzonden naar uitwedstrijden@fctwente.nl. Alle gevraagde gegevens moeten ingevuld worden, zodat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Mochten supporters gebruik willen maken van de korting voor leden van Supportersverenigingen, dan graag een kopie van het lidmaatschapspasje meesturen. 

Nadat het formulier is verstuurd ontvang je een automatische bevestiging dat de aanvraag correct is ontvangen bij ons. Dit is geen definitieve bevestiging. Mocht de aanvraag gehonoreerd kunnen worden dan ontvang je later apart de definitieve bevestiging.

Wedstrijden in verkoop

De uitwedstrijd FC Utrecht - FC Twente (zondag 25 februari om 16.45 uur),is in de verkoop.

Kijk hier voor alle wedstrijdinformatie 


Kaartverkoop uitwedstrijden FC Twente


Deze vraag is om te controleren of het formulier niet ingevuld wordt door (spam) bots.