Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Thuiswedstrijden

Beleef FC Twente in De Grolsch Veste! 

De thuiswedstrijden van FC Twente in een altijd sfeervolle Grolsch Veste mag je niet missen! Het is heel eenvoudig om kaarten aan te schaffen. Lees hieronder hoe... 

Hoe kan ik kaarten kopen voor thuiswedstrijden?

Het is eenvoudig om losse kaarten te kopen voor de thuiswedstrijden van FC Twente. Daarvoor is nagenoeg nooit* een Seizoen- of ClubCard nodig. Kaarten zijn online verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl of in de bij de receptie van De Grolsch Veste tijdens kantooruren. Voor het online bestellen heb je een account nodig. Dit account bestaat uit je e-mailadres, die is opgegeven bij FC Twente, en een zelf ingesteld wachtwoord. De toegangsprijzen vind je bij de wedstrijdinformatie.

Koop hier jouw kaarten  Toegangsprijzen

Korting voor 65+, Kidsclubleden & Young Redsleden 

65-plussers krijgen korting op kaarten voor thuiswedstrijden. Houd hierbij in de gaten dat de korting alleen geldt voor 65-plussers geboren voor 1 juli 1953

Wanneer je lid bent van de Kidsclub of Young Reds dan koop je al kaarten vanaf €7,50.

Goedkoper uit met een halve seizoenkaart vanaf €93,-

Alle wedstrijden in de 2e seizoenshelft gegarandeerd van jouw eigen plek in De Grolsch Veste? Wanneer je de halve seizoenkaart vóór 21 december besteld, krijg je de wedstrijd tegen NEC (21 december) cadeau. De prijzen van de halve seizoenkaarten liggen tussen de €116,25* en €192,50*. Voor 65-plussers (vanaf €103,75*), Young Reds-leden (€62,50*) en Kidsclub-leden (€50,-*) gelden kortingstarieven in bepaalde vakken.

We hebben besloten om 20% Eerste Divisie-korting aan te bieden voor de seizoenkaarten. Supporters die de club ook financieel extra willen ondersteunen hebben de mogelijkheid om af te zien van deze korting. Wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het bestelproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.

Mét de korting liggen de prijzen van de reguliere seizoenkaarten tussen de €93,- en €154,-. Voor 65-plussers (vanaf €83,-), Young Reds-leden (€50,-) en Kidsclub-leden (€40,-) gelden kortingstarieven in bepaalde vakken.

Info

 * Zonder gebruik van de 20% Eerste Divisie-korting. 

Wil jij thuiswedstrijden bezoeken in groepsverband?

Met de groepsarrangementen van FC Twente kun jij met je vrienden, je team en je klasgenoten thuiswedstrijden bezoeken. Vanaf 10 personen is het al mogelijk om gebruik te maken van groepskorting. 

Groepsarrangementen

De Grolsch Veste is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Bekijk hier hoe je bij De Grolsch Veste komt. In De Grolsch Veste gelden huisregels. Zo zorgen we samen voor een gastvrije en veilige voetbalbeleving.