Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Thuiswedstrijden

Zoals inmiddels bekend wordt het huidige Eredivisie- seizoen niet afgemaakt. Alle vergunningsplichtige evenementen, waar ook het betaald voetbal onder valt, zijn door de overheid tot 1 september verboden. Wij volgen binnenkort met meer info over de reeds aangekochte tickets.

Beleef FC Twente in De Grolsch Veste! 

De thuiswedstrijden van FC Twente in een altijd sfeervolle Grolsch Veste mag je niet missen! Het is heel eenvoudig om kaarten te bestellen. 

Hoe kan ik kaarten kopen voor thuiswedstrijden?

Het is eenvoudig om losse kaarten te bestellen voor de thuiswedstrijden van FC Twente. Daarvoor is nagenoeg nooit* een Seizoen- of ClubCard nodig. Kaarten zijn online verkrijgbaar via fctwente.nl/wedstrijden of in de bij de receptie van De Grolsch Veste tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). 

Koop hier jouw kaarten  Toegangsprijzen

Korting voor 65+, Kidsclubleden & Young Redsleden 

65-plussers krijgen korting op kaarten voor thuiswedstrijden. Houd hierbij in de gaten dat de korting alleen geldt voor 65-plussers geboren voor 1 juli 1954. Wanneer je lid bent van de Kidsclub of Young Reds dan koop je al kaarten vanaf ‚ā¨10,-

Wil jij thuiswedstrijden bezoeken in groepsverband?

Met de groepsarrangementen van FC Twente kun jij met je vrienden, je team en je klasgenoten thuiswedstrijden bezoeken. Vanaf 10 personen is het al mogelijk om gebruik te maken van groepskorting. 

Groepsarrangementen

De Grolsch Veste is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Bekijk hier hoe je bij De Grolsch Veste komt. In De Grolsch Veste gelden huisregels. Zo zorgen we samen voor een gastvrije en veilige voetbalbeleving. 

*een (seizoen)clubcard-verplichting geldt in seizoen 2019-2020 bij de thuiswedstrijden tegen FC Utrecht, Heracles Almelo, Ajax en Feyenoord.