Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Vereniging van de Maand

Iedere maand staat er een andere (meiden)voetbalvereniging uit de regio centraal bij FC Twente Vrouwen. Deze vereniging brengen we tijdens deze maand onder de aandacht en er wordt een FC Twente Vrouwen clinic op het sportpark van de Vereniging van de Maand georganiseerd. 

Foto

Foto: Jan Sanderman/Excelsior'31

Excelsior'31 is vereniging van de maand april

De meiden- en vrouwenafdeling van Excelsior ’31 uit Rijssen is erg enthousiast dat zij vereniging van de maand april mogen zijn bij FC Twente Vrouwen.

Dat FC Twente vrouwen leeft bij deze meiden, blijkt wel uit het feit dat de clinic die wordt gegeven door 5 speelsters van FC Twente, al helemaal vol zit. Uiteraard zijn belangstellenden en supporters van harte welkom om deze 61 meiden en de speelsters van FC Twente aan te moedigen. De clinic wordt gehouden op woensdag 10 april van 18.00 tot 19.30 uur op het sportpark van Excelsior ’31.

Elke week trainen en spelen er bijna 200 enthousiaste meiden en vrouwen op de velden van Excelsior ’31. En de afdeling groeit nog steeds. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom. Wil je eerste een keer een leuke voetbalmiddag meemaken, meld je dan aan voor onze vriendinnendag op vrijdag 19 april van 13.00 tot 16.00 uur (meidenexcelsior’31@gmail.com).

Clinic bij Excelsior'31 vindt plaats op woensdag 10 april, op het sportpark van Excelsior'31. De clinic zit helaas VOL!