Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Vereniging van de Maand

Iedere maand staat er een andere (meiden)voetbalvereniging uit de regio centraal bij FC Twente Vrouwen. Deze vereniging brengen we tijdens deze maand onder de aandacht en er wordt een FC Twente Vrouwen clinic op het sportpark van de Vereniging van de Maand georganiseerd. 

Dames%205

SV Bon Boys (Haaksbergen) vereniging van de maand februari

Clinic bij SV Bon Boys vindt plaats op woensdag 13 februari, op Sportpark De Greune. 

Iedereen welkom bij SV Bon Boys!

Getraind worden door speelsters van FC Twente Vrouwen?
Doe dan mee op woensdag 13 februari van 16.00 tot 18.00 uur aan de clinic bij Bon Boys. Nicky Evrard( is als trainer bij SV Bon Boys actief en zal die middag aanwezig zijn en wie weet wordt je getraind door Renate Jansen of bijvoorbeeld Maud Roetgering.

Als SV Bon Boys dragen we het meidenvoetbal een warm hart toe en zijn we trots dat er plus minus 100 meiden voetballen bij ons. Voor de meeste teams hebben we gekwalificeerde trainers en daarnaast krijgen alle meiden een voetbaltas, een wedstrijdpak, een broek en een shirt. Het 2e kunstgrasveld maakt mogelijk dat je veelal door kunt trainen en wedstrijden spelen. Daar zijn we trots op!

Het kost geld om FC Twente Vrouwen te laten komen en daarom vragen we een bijdrage van 10 euro om deel te nemen. Het restant nemen we als vereniging voor onze rekening. Als je deelneemt krijg je een certificaat, een handtekeningen kaart en gaan de speelsters handtekeningen uitdelen.

Wellicht overbodig, maar je hoeft geen lid van SV Bon Boys te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen is welkom.

Wil je 13 februari mee doen, meld je dan voor 9 februari aan via meidenvoetbal@bonboys.nl

Graag tot dan.

Bestuur SV Bon Boys