Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Vrouwen 'Op hoes an'

Woensdagavond 17 april organiseert FC Twente Vrouwen een business-avond, die in het teken staat van de terugkeer van FC Twente Vrouwen naar FC Twente. Op deze avond, met als thema ‘FC Twente Vrouwen op hoes an’, wordt tijdens een heerlijk diner aan sponsors en andere relaties een mooi programma aangeboden. De bekende Twentse cabaretier Jan Riesewijk verzorgt de presentatie en is tevens veilingmeester van een bijzondere veiling. Daarnaast zullen de technische staf en de speelsters een deel van het programma voor hun rekening nemen.

Fc%20twente%20vrouwen%202

Belangstellenden kunnen voor deze avond voor een bedrag van €1.000,- een tafel reserveren voor acht personen.

Van de beschikbare 50 tafels zijn er inmiddels 35 gereserveerd. Belangstellenden kunnen tot 10 april inschrijven voor een tafel.

FC Twente Vrouwen doet ook dit jaar weer mee om de landstitel. Wil de ploeg ook de komende jaren blijven presteren dan zijn externe middelen van harte welkom. Deze avond is een aanzet daartoe. FC Twente Vrouwen vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in de regio. De doelstelling van de club is dat binnen vijf jaar 50 procent van de selectie afkomstig is uit de regio Twente, Achterhoek en een deel van Salland.

Wilt u meer informatie?