Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Schooltour: Basisschool OBS Het Vastert

Op dinsdag 14 november kwamen we langs bij de basisschool OBS Het Vastert in Enschede. Hieronder het verslag geschreven door juffrouw Hellen.

Wat waren we teleurgesteld toen de voetbalclinic de eerste keer niet door kon gaan vanwege een weeralarm. Maar daarom hadden we ook extra veel zin in de voetbalclinic die we dinsdag 14 november hebben gehad op OBS Het Vastert. En dit keer was het in de zaal, dus dat kon niet meer misgaan.

We hebben eerst geluisterd naar belangrijke informatie over goed eten en goed bewegen. Daarna even een korte warming-up. Vervolgens deden we verschillende oefeningen met de bal; dribbelen en overschieten, bal stilleggen, om en om met je voeten op de bal en de bal tussen je voeten heen en weer kaatsen. Met 29 kinderen en 29 ballen in een halve gymzaal; een hele prestatie! Bij het conditiecircuit hebben we onze klasgenoten hard aangemoedigd: "Se-mih, Se-mih"" bijvoorbeeld aan de ene kant en aan de andere kant ("Vak-P") huuuuuuuuuuuu, héhéhéhé.

Tot slot nog even met z'n allen op de foto. We kregen ook nog leuke spulletjes als aandenken. De kinderen vonden het "superleuk" en "sportief" en hopen dat jullie nog eens terugkomen!

 F.C. Twente Kidsclub bedankt!

(En ook Semih, want jij hebt ons opgegeven)