TOS Business

Zondag 22 januari: FC Twente – FC Utrecht | De Grolsch Veste | Aftrap 14.30 uur

Het is weer tijd voor het woordje van de voorzitter, want FC Twente speelt dit weekend weer in De Grolsch Veste. De voorzitter van de TOS, Perry Faulhaber, blikt vooruit op 2023, vertelt wat je komende wedstrijd kan verwachten in de TOS Lounge én herinnert je aan de komende activiteiten.

De kop is eraf

Afgelopen dinsdag, na onze bestuursvergadering, werd in de TOS-lounge de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Met een opkomst van 450 personen hebben we besloten om een boks te doen in plaats van een hand te schudden. Ons TOS-lid Jan Eppink mocht de nieuwjaarsreceptie vastleggen. Buiten in het stadion was men volop bezig de grasmat te vervangen. Het wordt een mooie 2e helft van het seizoen.  

De TOS Wijnbar opent haar deuren!

De afgelopen maanden hebben de TOS en FC Twente, samen met een aantal TOS-leden, hard gewerkt aan het realiseren van een prachtige wijnbar. We willen hiermee graag een rustige en sfeervolle ambiance creëren waar je met genodigden een goed glas wijn kunt drinken. 

En het resultaat mag er wezen; een fantastische wijnbar met een warme en sfeervolle uitstraling. Een plek waar je voor en na de wedstrijd rustig kunt genieten van mooie wijnen uit verschillende werelddelen.

Ronald Westerhof van I Like Wine (Hengelo) en Jarno Bruggeman van Bistro & Wijnbar Bruut (Enschede) helpen je graag tijdens wedstrijddagen om heerlijke wijnen uit te kiezen van de prachtige wijnkaart. Aankomende zondag wordt de wijnbar feestelijk geopend; wees welkom!

De volgende bijeenkomsten kunnen alvast in de agenda worden gezet:

  • 26 januari: TOS actief: Curling
  • 26 januari: Wilminktheater: Plien & Bianca
  • 21 februari: TOS Preuverie

 

Een heel fijn en sportief weekend. 

Perry Faulhaber, voorzitter.