Business TOS

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente Vrouwen - Ajax blikt voorzitter Perry Faulhaber vooruit en vertelt hij wat je kan verwachten in de TOS Lounge. Daarnaast een terugblik op de Grolsch Brouwerij Tour én staan er weer verschillende activiteiten op het programma.

"Vooruitblik op de wedstrijd van onze vrouwen tegen Ajax"

Zondag 27 november | Aanvang 12.15 uur | De Grolsch Veste 

Voor FC Twente Vrouwen staat zondag een absolute kraker op het programma. In De Grolsch Veste komt Ajax, dat momenteel de koploper van de Azerion Vrouwen Eredivisie is, op bezoek. De achterstand op de Amsterdammers is drie punten. Wel heeft FC Twente nog een wedstrijd tegoed. Beide teams hebben al hun wedstrijden nog gewonnen.

De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Ajax loopt lekker. Er zijn inmiddels al meer dan 3.100 kaarten verkocht voor de topper. Als TOS staan we uiteraard ook achter onze dames. Laten we ze aankomende zondag aanmoedigen, leuk om met het hele gezin naar toe te gaan. Kom ook onze vrouwen steunen in deze cruciale topwedstrijd in de jacht op de vierde landstitel op rij!

TOS | Netwerkevent bij Grolsch – 15 en 16 november 2022

Wat ruim 400 jaar geleden begon met een verliefde jongeman die koste wat kost met brouwersdochter Jenneken wilde trouwen, is vandaag de dag een wereldmerk. Grolsch bier, ons Grolsch bier, wordt in maar liefst 70 landen gedronken. Van Canada in het uiterste westen tot aan Australië op het oostelijk halfrond. Dat snappen wij als geen ander natuurlijk en dus beginnen we deze TOS-netwerkavond in de brouwerij van Grolsch in een van de twee cafés die de brouwerij rijk is. Uiteraard met een biertje in de hand.

Hierna dwalen we anderhalf uur lang door het imposante Grolsch-pand waar maar liefst 1,6 miljoen bier per dag wordt gebrouwen. Ondertussen krijgen we allemaal ins & outs te horen over Grolsch. Zo ontdekken we dat het brouwproces onder andere een whirlpoolsessie bevat. Dat het gistrecept in een kluis in Scandinavië wordt bewaard. En dat Grolsch-bierflesjes zo’n 8 jaar lang hergebruikt worden; daarna vermindert de kwaliteit.

Al dat gewandel maakt hongerig en dat komt goed uit, want wanneer we terugkeren naar de cafés staat daar al een uitgebreid stamppotbuffet voor ons klaar. We schuiven aan, aan de lange houten tafels, praten bij met onze tafelgenoten en klinken de glazen nog een keer. En als we dan aan het eind van de avond − na diverse nul-punt-nulletjes en het proeven van nieuwe biersmaken − ook nog eens een herfstig bierpakket mee naar huis mogen nemen, kan onze avond niet meer stuk. Proost!

De volgende bijeenkomsten kunnen alvast in de agenda worden gezet:

  • 25 November WK kijken in De Veste (Nederland - Ecuador)
  • 4 December TOS Winter Rally (vol)
  • 17 December FC Twente / TOS Gala

Een heel fijn weekend en een sportieve zondagmiddag. 

Perry Faulhaber, voorzitter.