Business club

De samenwerking met auto- en leasepartner Huiskes-Kokkeler is verlengd. Huiskes-Kokkeler is al vijftien seizoenen partner van FC Twente en vandaag is de nieuwe samenwerking getekend. De auto- en leasepartner blijft tot medio 2026 aan de club verbonden. 

DVS07661 v2
DVS07447

In 2007 sloten Huiskes-Kokkeler en FC Twente het eerste partnerschap. “We hebben een duurzame relatie met Huiskes-Kokkeler en daar zijn we allebei trots op”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken. “Huiskes-Kokkeler is al jaren een trouwe partner van FC Twente en een sterk merk in de regio. Als Noaber van de club is Huiskes-Kokkeler er in goede, maar ook in slechte tijden voor FC Twente. We kijken uit naar een nieuwe samenwerking.”

Marco Golbach Huiskes-Kokkeler: FC Twente heeft een sterke binding met zijn achterban in Twente en een groot deel van de Achterhoek. Dit past perfect bij onze klantengroep. Sympathie is een van onze kernwaarden en wij streven naar het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. Dit past bij de ambities van de prachtige club FC Twente. We hebben de achterliggende periode veel gezamenlijke acties ondernomen en hebben een warme band opgebouwd met de medewerkers van de club. We zien de toekomstige samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet."

Over Huiskes-Kokkeler
Huiskes-Kokkeler is dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met 10 vestigingen in Twente en de Achterhoek is Huiskes-Kokkeler dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Van de verkoop of leasing van auto’s en bedrijfswagens, het onderhoud, service en schadeherstel, tot aan laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Ook voor autoverhuur, leasing van (elektrische) fietsen of het ombouwen en inrichten van bestelauto’s is Huiskes-Kokkeler hét adres.

DVS07569