Eerste selectie

In de reservecompetitie speelde FC Twente maandagavond op het Trainingscentrum in Hengelo een thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Het duel eindigde in 1-0 door een goal van Luka Ilic.

20211018 FCT Almere City Bel.competitie 24595

Ondanks een reeks goede kansen in de eerste helft stond bij rust nog een 0-0 tussenstand op het bord. Ugalde, Misidjan en Bosch hadden de ploeg op voorsprong kunnen zetten, maar de goalie van Almere hield zijn doel schoon. Tot de 70e minuut, toen Luka Ilic vanaf elf meter aan mocht leggen voor de openingstreffer. In de slotfase werd er niet meer gescoord.

FC Twente – Almere City FC 1-0 (0-0)

70’ Ilic 1-0 pen.

Opstelling FC Twente: De Lange (46’ Van der Gouw), Bruns (82’ Scheperman), Pleguezuelo, Dumic (82’ Tomas da Silva), Smal, Staring, Bosch, Ilic, Misidjan (46’ Markelo), Ugalde (82’ Roossien) en Cleonise.

Foto’s: Bas Everhard