twenec Eerste selectie

FC Twente heeft zondag de thuiswedstrijd tegen NEC verloren met 1-2. Het duel in De Grolsch Veste kwam in de tweede helft pas echt op gang. De bezoekers openden kort na rust via Elayis Tavsan de score. Hij scoorde vanuit een rebound (0-1). Daarna was het de beurt aan FC Twente, dat in een kort tijdsbestek meerdere kansen kreeg. Virgil Misidjan benutte er één van (1-1). Vervolgens was NEC-doelman Mattijs Branderhorst verschillende keren een sta-in-de-weg voor de Tukkers, die uiteindelijk alsnog het hoofd moesten buigen, toen invaller Javier Vet profiteerde van een fout in de Twentse defensie (1-2).