Eerste selectie

Deze week oefent FC Twente in De Grolsch Veste tegen twee clubs uit de Serie A. Zaterdagavond is het gerenommeerde S.S. Lazio de tegenstander en morgen komt Venezia FC op bezoek.

Ron Jans was zeer te spreken over de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld, afgelopen zaterdag. ‘Ik heb genoten’, sprak Ron Jans na afloop van de wedstrijd. ‘Het was een andere wedstrijd dan die we tot nu toe hebben gespeeld. De grootste winst die we zaterdag boekten was dat we ook het spel wisten te maken wanneer we onder druk kwamen. Daar hadden we het eerste kwartier nog wat moeite mee, maar daarna wisten we de vrije man te vinden en kwamen we aan het voetballen. Bovendien heb ik vechtlust gezien en konden we ons prima meten met een club uit de Bundesliga. Diezelfde instelling willen we morgen graag weer zien. Verder hebben we conditioneel weer goede stappen gezet. In dat kader starten morgen de jongens die tegen Arminia op de bank begonnen.’

 

De wedstrijd FC Twente – Venezia FC is morgen (aanvang 15.00 uur) niet toegankelijk voor publiek, maar wel live te zien op RTV Oost, zowel op TV Oost als online.