Supporters

Woensdag 27 oktober om 18.45 uur staat de bekerwedstrijd SV O.S.S. ’20 – FC Twente op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van TOP Oss. Voor deze wedstrijd zijn 450 kaarten beschikbaar. Er geldt een verplichte buscombi met een maximum van 9 bussen. FC Twente betreurt dat er voor deze wedstrijd een verplichte buscombi is opgelegd. Er is gekeken naar de mogelijkheden voor een auto- en buscombi, echter was dit niet mogelijk.

De kaartverkoop start woensdag 13 oktober om 13.00 uur via fctwente.nl/uitwedstrijden

Prijzen

  • Buscombi leden supportersvereniging: € 25,-
  • Buscombi niet-leden supportersvereniging: € 27,50

De bus vanaf De Grolsch Veste vertrekt om 15.45 uur (onder voorbehoud van wijzigingen).

Wanneer je kaarten voor de uitwedstrijd weet te bemachtigen gelden de volgende regels. Om de uitwedstrijd te bezoeken dien je, naast een identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te beschikken over een QR-code in de CoronaCheck-app. Deze is aan te maken als je voldoet aan een van onderstaande voorwaarden:

  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig gevaccineerd bent.
  • Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Je kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.