Eerste selectie Supporters

FC Twente heeft zich geplaatst voor de play-offs in de Conference League, tegen het Italiaanse Fiorentina. Op donderdag 18 augustus om 21.00 uur spelen we het uitduel in Florence, op donderdag 25 augustus om 19.00 uur spelen we het thuisduel in De Grolsch Veste. In dit bericht vind je de relevante kaartverkoop informatie.

ACF Fiorentina - FC Twente (Florence, donderdag 18 augustus om 21.00 uur)

Vrijdag 12 augustus om 09.00 uur verschijnt er een aanvraagformulier op fctwente.nl/uitwedstrijden. Hier kan een aanvraag gedaan worden voor kaart(en) voor het uitduel met Fiorentina. 

Let op: het is van groot belang dat alle gevraagde velden correct worden ingevoerd:

  • voornaam,
  • achternaam,
  • e-mail adres,
  • geboortedatum,
  • geboorteplaats,
  • Relatienummer (S)CC.

FC Twente is verplicht de gevraagde informatie aan te leveren bij Fiorentina en de Italiaanse autoriteiten. Op basis van de aangeleverde informatie worden gepersonaliseerde e-tickets gemaakt. Aan de stadionpoort controleert de lokale politie of de gegevens overeen komen. Indien dit niet het geval is zal, zonder uitzondering, toegang tot het stadion worden geweigerd. 

Let op: een ticket is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 

 

FC Twente - ACF Fiorentina (Enschede, donderdag 25 augustus om 19.00 uur)

Voor kaartverkoop rondom het thuisduel met Fiorentina hanteren we dezelfde aanpak als rondom de wedstrijd tegen FK Cukaricki:

  • Van maandag 15 augustus om 13.00 uur tot donderdag 18 augustus om 23.59 uur kunnen SCC-houders hun plek terugkopen voor dit duel. Een regulier kaartje kost € 20,-, Premium Seat houders betalen € 30,-, Kidsclub en YoungReds leden betalen € 10,-. 

  • Maandag 22 augustus om 09.00 uur start de vrije kaartverkoop voor dit duel, die loopt door tot aan aftrap van de wedstrijd. Een kaartje voor niet SCC-houders kost € 25,- en op de Premium Seats € 35,-. 


Op maandagochtend 15 augustus zullen SCC-houders een e-mail krijgen met meer informatie over de kaartverkoop en een link via waar zij kaarten kunnen kopen.