Eerste selectie

Beste supporters,

Afgelopen weekend hebben we hopelijk voorgoed afscheid genomen van de 1,5 meter samenleving. De maatregelen vanwege het coronavirus zijn sinds zaterdag 25 september verder afgenomen in ons land en dat betekent dat ook de stadions weer volledig bezet mogen worden. Dat hebben we afgelopen weekend wel gemerkt in de Eredivisie, zeker bij onze uitwedstrijd in Heerenveen. Meer dan 1.200 FC Twente-supporters reisden mee naar Friesland en die steun leverde een prachtige bijdrage aan een nieuwe overwinning. Dit is elke keer weer fantastisch om te zien. De spelers en staf krijgen altijd een boost van de sfeer in het uitvak. Vanavond tegen FC Groningen wordt de ploeg van Ron Jans ook weer massaal gesteund, 1.100 supporters zijn erbij in een tot de nok toe gevuld uitvak. Hopelijk kunnen we het weekend goed beginnen met een mooie Twentse voetbalavond in Groningen.

FC Twente – Willem II, op naar een Volle Veste
Nu we weer een volle bezetting in De Grolsch Veste mogen hebben, hopen we tegen Willem II op zondag 17 oktober op een volle Veste. Het is voor de club natuurlijk ook van groot belang dat we zo snel mogelijk naar een volle bezetting gaan, mede op business niveau. Zo hebben we afgelopen periode van diverse bedrijven de vraag gekregen of zij met andere sponsoren kunnen participeren in een ‘grotere’ skybox. Onze commerciële afdeling heeft daar vele mogelijkheden en ideeën voor, dit zijn mooie kansen voor onze sponsoren en ook zeker voor de club.
Nu het bedrijfsleven en de zakelijke markt ook weer op gang komt, bruist onze afdeling Meetings & Events ook weer volop. Onze koks en horecapersoneel zijn druk bezig om mooie nieuwe gerechten en concepten te ontwikkelen. Kom snel eens kijken en proeven!

FC Twente Vrouwen
Voor FC Twente Vrouwen staat er vanavond, na ongelukkig verlies in de topper tegen PSV, ook een wedstrijd op het programma. De ploeg speelt thuis op Sportcampus Diekman in Enschede tegen Excelsior. Het is voor het eerst in anderhalf jaar dat FC Twente Vrouwen weer supporters kan ontvangen op het Diekman. Hopelijk draagt deze support bij aan een goed resultaat voor de ploeg.

Bekerduel Oss’ 20 – FC Twente
In de eerste ronde van de KNVB Beker speelt FC Twente een uitwedstrijd tegen Derde Divisionist Oss ’20. De KNVB heeft deze wedstrijd gisteren vastgesteld op woensdag 27 oktober, aanvang 18.45 uur. Voor de FC Twente-supporters die er niet bij kunnen zijn, de wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

FC Twente Fanstore in Enschedese binnenstad
Kik Pierie heeft vanmorgen om 10.00 uur de nieuwe vestiging van de FC Twente Fanstore geopend. Sinds vandaag kunnen de supporters niet alleen bij De Grolsch Veste terecht voor FC Twente merchandise, maar ook in de Enschedese binnenstad. De Fanstore is gevestigd aan de Haverstraatpassage 64.

Een fijne voetbalavond!

Jan Willem Brüggenwirth
Algemeen Directeur