FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen speelde vrijdagavond op Sportcampus Diekman in Enschede tegen sc Heerenveen. De ploeg van trainer Robert de Pauw won met 3-0 van de Friese club.

54246424 FC Twente

Renate Jansen opende de score na tien minuten spelen, dat was ook de stand bij rust. In de 55minuut verdubbelde Kayleigh van Dooren de voorsprong en halverwege de tweede helft zorgde Ella Peddemors voor de 3-0.

Na afloop van de wedstrijd werden Fenna Kalma, Daphne van Domselaar, Kika van Es en Suzanne Giesen gehuldigd. Zij speelden onlangs hun 50e competitiewedstrijd voor FC Twente Vrouwen. Kalma werd daarbij ook in het zonnetje gezet voor haar 50competitiegoal voor FC Twente, inmiddels staat de teller op 51 treffers.

FC Twente Vrouwen – sc Heerenveen 3-0 (1-0)

11’ Jansen 1-0
55’ Van Dooren 2-0
64’ Peddemors 3-0

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Ypema (62’ Van Es), Dijkstra, Olislagers, Peddemors, Stolze, Kalma, Jansen, Van Dooren (72’ Dhont), Casparij, Kaptein (72’ Van Schoonhoven).

Foto’s: OrangePictures