Eerste selectie psvtwe

FC Twente is er zondagmiddag niet in geslaagd een resultaat te boeken tegen PSV. De ploeg verloor in Eindhoven met 3-1.

20230226 PSV FCT 12366

Na tien minuten opende de thuisploeg de score via Silva. FC Twente kreeg de kansen, onder meer via Misidjan, Vlap en Cerny, maar slaagde er niet voor rust op gelijke hoogte te komen. Direct in de tweede helft was Virgil Misidjan wel trefzeker. De buitenspeler zette de bal voor, deze werd door iedereen gemist, waardoor de bal in de verre hoek verdween (1-1). Direct daarna kreeg Vlap een goede kopkans op de voorsprong en had FC Twente zichzelf daarmee goed kunnen belonen. Na een klein uur spelen was Luuk de Jong trefzeker met een kopbal (2-1) en via de counter maakte Xavi Simons de derde Brabantse treffer van de middag.

Komende zaterdag speelt FC Twente thuis tegen sc Heerenveen. Aftrap 21.00 uur.

PSV - FC Twente 3-1 (1-0)