Supporters Eerste selectie

Ervaringen van vorige seizoenen en veel gestelde vragen bij de afdeling Service & Ticketing leren ons dat sommige mensen zich afvragen wanneer zij de nieuwe seizoenkaarten kunnen verwachten. Wij willen met dit bericht nogmaals benadrukken dat de seizoenkaarten van vorig jaar dit jaar hergebruikt worden. Onderstaand ziet u hoe deze seizoenkaart eruit ziet.

Seizoenkaart 10

U ontvangt dus géén nieuwe pas voor het seizoen 2022 - 2023. De enige uitzonderingen op deze regel zijn wanneer u een nieuwe seizoenkaarthouder bent, bent gewisseld van plek in het stadion, of als u in een eerder stadium reeds heeft aangegeven dat u uw seizoenkaart kwijt bent. In alle andere gevallen behoudt u uw pas.

Mocht u onverhoopt uw seizoenkaart niet meer kunnen vinden, meldt u zich dan tijdig bij de afdeling Service & Ticketing via ticketing@fctwente.nl. Mocht u toch besluiten om op het allerlaatste moment, op de dag van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, aan de SSU balie te komen, dan kunnen wij u niet in alle gevallen, wegens drukte, garanderen dat u tijdig een vervangend kaartje heeft.

Vorige jaren hebben vele mensen de aftrap van de eerste competitiewedstrijd moeten missen door lange wachtrijen. FC Twente vraagt u daarom om tijdig te checken of u in het bezit bent van de juiste seizoenkaart.