Eerste selectie

FC Twente heeft zondagmiddag in de slotminuten een overwinning geboekt in Nijmegen tegen N.E.C. (0-1). Na afloop was trainer Ron Jans tevreden met het resultaat, maar zag hij dat het niet gemakkelijk was.

Ron Jans

'We hebben het moeilijk gehad tegen N.E.C. In de eerste helft hadden we veel moeite en creëerden we weinig kansen. De tweede helft hadden we meer controle, maar dat resulteerde nog steeds niet in meer doelpogingen. Om dan in de laatste minuten te winnen, dat is gelukkig te noemen.'

Robin Pröpper

Aanvoerder Robin Pröpper is blij met de drie punten. 'In de eerste wedstrijden weet je nog niet echt waar je staat ten opzichte van je tegenstanders. We begonnen slap en wonnen weinig duels. We hebben N.E.C. de mogelijkheid gegeven om kansen te creëren en ze waren gevaarlijker. Dat moet de volgende wedstrijden echt beter.'

Sem Steijn

In de laatste minuten zorgde Sem Steijn met een late treffer ervoor dat de drie punten naar FC Twente gingen. 'Een heerlijke goal in een split-second beslissing. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we komen hier om te winnen en dat is gelukt. Vooral met het drukke programma is dat erg lekker.'