Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Word steward bij FC Twente!

Steward worden

FC Twente is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stewards om het huidige team mee te versterken. FC Twente behoort nog altijd tot de grotere clubs van Nederland, waardoor er meer stewards nodig zijn om alle supporters van dienst te kunnen zijn tijdens hun stadionbezoek.

Kto 6217 1 stewards 620x350%20%281%29

Jij bent het visitekaartje van de club en maakt het de supporters zoveel mogelijk naar de zin tijdens wedstrijden en andere evenementen in De Grolsch Veste. Daarom zie je toe op de controle van de toegangsbewijzen, wijs je bezoekers naar hun plek en je helpt het verkeer in goede banen te leiden. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige sfeer in en om het stadion.

Het profiel
Je bent tussen de 18 en 60 jaar en inzetbaar op wedstrijddagen, zowel uit- als thuis. Je bent hulpvaardig en beschikt aantoonbaar over uitstekende contactuele eigenschappen en een representatief voorkomen. Je bent klantvriendelijk, doortastend en alert. Ook ben je van onbesproken gedrag en bereid dit te laten screenen. Tot slot ben je bereid de kledingvoorschriften na te leven, cursussen te volgen, instructiedagen bij te wonen en woon je in Enschede of nabije omgeving.

Wat bieden wij
Een leuke en verantwoordelijke functie bij FC Twente. Als steward maakt je onderdeel uit van onze FC Twente familie en werk je in een dynamische omgeving met een fantastisch publiek. Hier staat een vrijwilligersvergoeding tegenover. Daarnaast:

  • Werkervaring voor op uw CV
  • Gratis steward opleiding incl. certificaat (volgens UEFA richtlijnen) & diverse cursusdagen
  • Vrijwilligersvergoeding conform richtlijnen Belastingdienst
  • Het gezicht van de club bij uit- en thuiswedstrijden
  • Kleding
  • Doorgroeimogelijkheden naar hoofdsteward of co├Ârdinator

Mail ons!