Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Word gastheer of gastdame in De Grolsch Veste

Gastheer of gastdame

FC Twente is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde gastheren en gastvrouwen, die op vrijwillige basis het huidige korps willen komen versterken. Je bent het visitekaartje van de club en maakt het de bezoekers zoveel mogelijk naar de zin tijdens wedstrijden en andere evenementen in De Grolsch Veste. Je bent mede bepalend voor de veiligheid en de sfeer in en om het stadion. Daarbij zie je toe op de controle van de toegangsbewijzen en wijs je de bezoekers op een vriendelijke wijze naar hun plaats.

Afbeelding 052 custom 620x350

Profiel
Je bent ouder dan 18 jaar en inzetbaar op wedstrijddagen. Je bent hulpvaardig en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en een representatief voorkomen. Je bent klantvriendelijk, doortastend en alert. Ook ben je van onbesproken gedrag en bereid dit te laten screenen. Tot slot ben je bereid de kledingvoorschriften na te leven, cursussen te volgen, instructiedagen bij te wonen en woon je in Enschede of nabije omgeving.

Wat bieden wij?
Een leuke en verantwoordelijke functie bij een prachtige club. Als gastheer/gastvrouw maak je onderdeel uit van onze FC Twente familie en werk je in een dynamische omgeving met een fantastisch publiek. Hier staat een vrijwilligers vergoeding tegenover.

Solliciteren?
Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe jij aan het profiel? 

Mail ons!