Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Onze beleidsvisie

FC Twente 2020: GEWOON doen, gewoon DOEN

Ruim 70 interviews in en rondom FC Twente vormen de basis voor het beleid van de club richting 2020. Aan supporters, sponsors, media, trainers, medewerkers en andere stakeholders vroegen we hun mening over wat FC Twente de club maakt die het is en wat de beleidsaccenten richting de toekomst zouden moeten zijn. Het leverde nuttige en bruikbare inzichten op. Deze werden gebundeld in de beleidsvisie “FC Twente 2020: GEWOON doen, gewoon DOEN”.

Beleidsvisie23

Waar staat FC Twente voor? Waar gaat FC Twente voor? De antwoorden op die vragen laten zich kort samenvatten in de missie & visie van FC Twente.  

Missie & visie van FC Twente 

FC Twente is gevestigd in Enschede en is de club van Twente met een bovenregionale binding en bereik. Qua voetbalprestaties behoort FC Twente tot de (sub)top van Nederland. Het type voetbal van FC Twente kenmerkt zich door aanvalslust en grote inzet. Onze kernwaarden zijn ‘trots’, ‘ambitie’ en ‘noaberschap’. De mensen in en om FC Twente vormen samen het kapitaal van onze club. FC Twente verbindt hen en de regionale samenleving. Onze club opereert met open vizier en nuchter. Op basis van een breed gedragen bestuursmodel met een heldere toezichtstructuur en vanuit een excellent opererende organisatie.

Lees hieronder de brochureversie van onze beleidsvisie