Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Zonde dat je niet wint vandaag"

Vrijdagavond speelde FC Twente met 0-0 gelijk in Heerenveen. Na afloop de reacties op de wedstrijd van Joel Drommel, Queensy Menig en Wout Brama. 

20210319 sc%20heerenveen fct 12140

Gelijkspel in Heerenveen


"De positieve punten moeten we meenemen"

Joel Drommel: "Ik heb niet veel te doen gehad. We waren de bovenliggende partij, kregen veel kansen, maar de bal wilde er gewoon niet in. We kwamen in het begin goed in ons spel en durfden veel meer dan vorige week. Zonde dat je niet wint vandaag. De positieve punten moeten we meenemen naar de komende wedstrijden." 

"Het is geen ernstige blessure denk ik"

Wout Brama moest een minuut voor rust het veld verlaten met een kuitblessure. "Ik dacht ik haal de rust wel, maar het school erin", vertelt de aanvoerder. "Het is vervelend. Het is geen ernstige blessure denk ik, komende week zijn er interlands. Ik zal niet worden opgeroepen, dus ik heb de tijd", lacht Brama. "Het was beter dan de laatste weken, we hebben meer gevoetbald en verdienden meer. Net als thuis tegen Heerenveen verspelen we nu weer twee punten."

Foto's: Bas Everhard