Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Zesenhalf uur in de trein voor FC Twente

Gedurende de seizoenkaartverlenging ontvangen we bij de club dagelijks bijzondere berichten van onze supporters. Fans die hun steun laten blijken. Een van is Hans Wigger uit Roosendaal, die elke thuiswedstrijd ruim drie uur in de trein zit om naar De Grolsch Veste te komen.  “Mijn seizoenkaart heb ik gewoon weer verlengd.”

5f94d687 8dd3 4378 be88 4c055e92c177
"Ik kan de club niet achter mij laten"

“Ik ben van jongs af aan supporter van FC Twente. Mijn opa had vroeger een kruidenierszaak in Enschede en in zijn etalage hing altijd een poster met een aankondiging van de volgende wedstrijd. Samen met mijn vader en oom ging ik vanaf de beginjaren van de club altijd naar Het Diekman Stadion. Toen ik voor het eerst mee mocht was ik meteen verkocht.”

Inmiddels woont Hans Wigger (64) niet meer in Enschede. “Ik ben naar Roosendaal verhuisd, maar ik kan de club niet achter mij laten. Bijna elke thuiswedstrijd ben ik erbij, ruim drie uur in de trein naar De Grolsch Veste. Als we straks op de vrijdagavonden spelen kan ik na de wedstrijd de laatste trein pakken richting Roosendaal en ben ik om half twee s ’nachts thuis. Met het geweldige publiek en het prachtige stadion ga ik altijd met een speciaal gevoel naar huis.” 


HOE ZIET DE PLANNING SEIZOENKAARTVERLENGING ERUIT?

  • Tot en met woensdag 30 mei: verlengperiode voor huidige seizoenkaarthouders
  • Dinsdag 5 juni t/m vrijdag 8 juni: verplaatsingen
  • Woensdag 13 juni: start verkoop inschrijflijst**
  • Donderdag 14 juni: start vrije verkoop

** Er hebben zich tot nu toe ruim 2.400 supporters ingeschreven die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden

GA NAAR WIJBLIJVEN.NU

Heb je nu nog geen seizoenkaart, schrijf je dan nu al vast in via het aanvraagformulier