Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Zekhnini, Assaidi en Nacho terug in selectie

Na twee uitduels staat vrijdagavond weer een thuisduel op het programma. Om 20.00 uur trapt FC Twente in De Grolsch Veste af tegen FC Volendam. Trainer Marino Pusic kan weer beschikken over Rafik Zekhnini, Oussama Assaidi en Nacho.

Ave 1946

Na twee maanden is Rafik Zekhnini weer inzetbaar. De aanvaller behoort tegen FC Volendam tot de selectie. Nacho, die afgelopen duels ontbrak, is er ook weer bij, net als Oussama Assaidi. Jelle van der Heyden keert terug na zijn schorsing. Op Haris Vuckic, Tim Hölscher en Rafael Ramos na kan Pusic beschikken over een volledige groep. “Sommige jongens kunnen nog niet concurreren voor een plek bij de eerste elf, maar zijn wel klaar om tot de selectie te behoren”, geeft Pusic aan. “We hebben een tijd niet iedereen ter beschikking gehad, het is positief dat we weer meer keuzes hebben.”

FC Volendam  staat momenteel veertiende in de competitie, maar wel met zicht op een plek in de play-offs. “Daar zullen zij zich op willen richten. In uitwedstrijden heeft Volendam aardige resultaten geboekt, een ploeg die goed in de omschakeling kan spelen.” Eerder dit seizoen won FC Twente met 1-2 in Volendam na een late treffer van Peet Bijen. 

FC Twente – FC Volendam, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.  

Ben jij er vrijdag bij in De Grolsch Veste?