Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Word jij de officiële E-sporter van FC Twente?

FC Twente is terug in de Eredivisie en dus ook terug in de E-divisie. Daarom zijn wij op zoek naar de nieuwe E-sporter voor komend seizoen. Komende maand vindt er in De Grolsch Veste een E-sport toernooi plaats. Schrijf je in voor het toernooi in De Grolsch Veste en maak kans om de officiële E-sporter van FC Twente te worden.

E divisie facebook

Op maandag 3 juni, woensdag 5 juni en vrijdag 7 juni worden er voorrondes gespeeld. Elke avond hebben 48 deelnemers de kans zich te plaatsen voor de halve finale en uiteindelijk de finale (vrijdag 14 juni). In de halve finale wordt door de 18 beste spelers van de voorrondes gestreden om een plek voor de finale, waar 8 deelnemers het in allerlei challenges tegen elkaar opnemen. Uit deze 8 deelnemers wordt uiteindelijk de officiële E-sporter gekozen. Deze E-sporter gaat de club vertegenwoordigen op diverse toernooien (onder andere de E-divisie) en is een goede ambassadeur voor FC Twente. 

De wedstrijden worden gespeeld op de PlayStation 4 en vol = vol, dus meld  je snel aan. Iedereen vanaf 16 jaar (geboren voor 01-07-2003) mag zich inschrijven. 

De inschrijving is inmiddels gesloten.