Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Woensdag open training in De Grolsch Veste

Doorgaans zijn de trainingen van de eerste selectie van FC Twente op het Trainingscentrum in Hengelo te bezoeken voor supporters. Voorlopig is dat vanwege de geldende coronamaatregelen helaas (nog) niet mogelijk. Om supporters toch eenmalig de mogelijkheid te bieden een training bij te wonen, wordt er woensdag 29 juli om 14.30 uur getraind in De Grolsch Veste.

Lege%20veste%20website

Supporters die deze training willen bezoeken, dienen een gratis e-ticket te bestellen. Dit kan vanaf maandag 27 juli 09.00 uur t/m dinsdag 28 juli 23.59 uur via onderstaande button. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Op woensdag zijn er geen tickets te verkrijgen, ook niet bij het stadion. Wanneer je meerdere e-tickets wilt bestellen, dien je per e-ticket de eigenaar in te vullen.

Bestel e-ticket (deze link werkt pas vanaf maandag 27 juli 09.00 uur en is geldig t/m dinsdag 28 juli 23.59 uur)

Richtlijnen

Bij de betreding van het stadion dient elke supporter zich te houden aan de richtlijnen die het kabinet op basis van advies van het RIVM heeft opgesteld. Dat zijn: 

  • een gezondheidscheck en handen reinigen bij aankomst;
  • bezoekers dienen anderhalve meter afstand in acht te nemen.

Er zijn geen vrije zitplaatsen (ieder neemt plaats op de stoel die staat aangegeven op het e-ticket) en het is niet mogelijk om handtekeningen te ‘scoren’ of foto’s te maken met spelers en/of staf. De horeca in het stadion is woensdag gesloten.

Mensen met klachten die kunnen duiden op corona wordt geadviseerd thuis te blijven.

Wij zijn momenteel druk bezig met het voorbereiden van de drie oefenwedstrijden (Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles en FC Emmen) in De Grolsch Veste. Wij komen binnenkort met meer informatie over de mogelijkheid tot het bezoeken van deze wedstrijden.