Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

WINACTIE - Theo Janssen: een avond met De Dikke Prins

Op dinsdag 26 maart komt FC Twente-icoon Theo Janssen naar Metropool Enschede met een eenmalige avond rond zijn pas verschenen boek. Voor deze avond hebben we een speciale winactie voor FC Twente-supporters en mogen we twee kaarten weggeven. Wil jij kans maken op twee kaarten? Vul dan onderstaand formulier in met jouw mooiste Theo Janssen herinnering in het shirt van FC Twente. De winnaar wordt vrijdag 22 maart bekend gemaakt. 

In Theo Janssen: een avond met De Dikke Prins wordt hij samen met Marcel van Roosmalen geïnterviewd over de totstandkoming van het boek en Janssen zijn carrière en tijd bij FC Twente. Daarnaast zijn er een aantal speciale gasten die het tweetal toespreken. 

2

De bestseller over Theo Janssen stond op nummer 1 in de Bestseller 60, de lijst van bestverkochte boeken van het moment. Tijdens Theo Janssen: een avond met De Dikke Prins gaan de mannen hier dieper op in, zijn er een aantal gastoptredens en is er tot slot van de avond een signeersessie.

Metropool Enschede