Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Wil je meedoen met het project Scoren met gezondheid?

Ben je jong volwassen, in de leeftijd van 18 tot ca. 35 jaar en kom je uit Enschede of omliggende gemeenten? Vind je het
moeilijk om er achter te komen welke stappen je kan maken richting je toekomst? Dan is het project Scoren met gezondheid misschien iets voor jou.

Scoren met gezondheid succesvol afgesloten1562077036842%20 %202

Scoren met gezondheid werkt vanuit de visie ‘positieve gezondheid’. Sport is de rode draad. FC Twente de neutrale, verbindende factor. In 13 weken wordt er gewerkt met een groep aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, veerkracht, het opbouwen van een goed dag- en nachtritme en het opdoen van sociale contacten. Uiteindelijk wordt er ook gewerkt aan persoonlijke doelen. Dat is voor iedereen weer anders.

Door Scoren met gezondheid krijgen de (jong) volwassenen 18+ een mooie opstap om weer mee te doen in de maatschappij, op welke manier dan ook. De dagdelen bestaan uit 1 uur theorie/thema en 1 uur bewegen/sport (in totaal duurt een dagdeel 3 uur, door corona kan dit minder zijn). Je hoeft niet goed te kunnen bewegen. Juist het samen optrekken in een groep maakt dat mensen wat los komen van zorgen.

De uitstroom, na 13 weken, gebeurt in overleg met verwijzers. Voorwaarde voor deelname is; enigszins gemotiveerd om 1x per week (jongeren 2x per week) aanwezig te zijn en openstaan voor deelname in een groep en gemotiveerd zijn om een ontwikkeling te willen doormaken.

Voor meer informatie klik hier!


Wil je je opgeven of heb je nog vragen? Neem contact op met:

Jantinette van Haagen
Trajectbegeleider Scoren met gezondheid
Tel. 06 - 510 914 00
Mail: jvanhaagen@rocvantwente.nl
https://www.fctwentescorenmetgezondheid.nl