Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#Wijblijven: Meer seizoenkaarten besteld dan vorig seizoen

Twee maanden voor de start van de competitie is donderdag de grens gepasseerd van 18.000 seizoenkaarten. Vorig seizoen, bij de start van de competitie, waren er ruim 18.100 kaarten besteld, dat aantal is nu al gehaald. Een krachtig signaal van de achterban die FC Twente ook in de Eerste Divisie steunt, daar zijn we de supporters zeer dankbaar voor. Twee seizoenen geleden begon FC Twente de competitie met 17.300 bestelde seizoenkaarten.

3j5a1697

Nadat seizoenkaarthouders afgelopen weken de mogelijkheden hadden hun plek voor het nieuwe seizoen te verlengen, begon dinsdagmorgen de vrije verkoop. Ook hebben supporters die op de inschrijflijst stonden inmiddels hun seizoenkaart kunnen bestellen, de aanvragen voor een kaart lopen gestaag door.

Wil jij er ook bij zijn in het nieuwe seizoen?
De prijzen van de seizoenkaarten voor komend seizoen liggen tussen de €186* en €308,-*.  Voor 65-plussers (vanaf €166,-*), Young Reds-leden (€100,-*) en Kidsclub-leden (€80,-*) gelden kortingstarieven in bepaalde vakken.  (*inclusief 20% korting).

Bestel

Rookvrije vakken
De jeugdvakken 125 & 126 zijn aankomend seizoen voor het eerst geheel rookvrij.

BEKIJK HIER ALLE PRIJZEN

Hoe bestel ik een seizoenkaart?
Ga naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Heb je nog geen account dan kun je op deze pagina een account aanmaken.

  1. Klik op 'Seizoenclubcard' en klik vervolgens op 'Bestel'
  2. Kies een vak naar keuze uit en vervolgens de stoel(en) met de juiste prijstypes
  3. Rond de bestelling af wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het bestelproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.) en betaal direct per iDeal. 

Lees hier uitgebreide stap-voor-stap handleiding

Voor vragen over de seizoenkaart kun je ook terecht bij de Ticketing-afdeling: ticketing@fctwente.nl of 053-852 577 of bij de receptie van de hoofdingang van De Grolsch Veste. 

* Inclusief 20% Eerste Divisie-korting
Supporters die een seizoenkaart bestellen wordt een 20% Eerste Divisie-korting aangeboden. Supporters die de club ook financieel extra willen ondersteunen hebben de mogelijkheid om af te zien van deze korting. Wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het verlengproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.