Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#wijblijven: 15.000 verlengingen gepasseerd

Tot vandaag konden huidige seizoenkaarthouders hun kaart voor het nieuwe seizoen verlengen. 15.080 supporters hebben hun kaart verlengd en ruim 2.600 supporters hebben zich ingeschreven op de wachtlijst.

Header nieuwsbericht scc2

Komende dagen wordt er achter de schermen druk gewerkt voor de voorbereiding op de verhuisdagen die dinsdag 5 juni beginnen. Deze verhuisdagen zijn voor huidige seizoenkaarthouders die afgelopen weken hebben aangegeven een andere plek te willen. Dit kan online via kaartverkoop.fctwente.nl. 

Inschrijflijst 

Na de verhuisdagen begint op maandag 11 juni (13.00 uur) de verkoop voor de inschrijflijst. Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019? Schrijf je dan vóór 7 juni in op de wachtlijst en bestel als eerste na de verhuisdagen voor huidige seizoenkaarthouders je kaart. 

Wanneer je ingeschreven staat, heb jij het recht om vanaf maandag 11 juni om 13.00 uur je eigen plek uit te zoeken. Je kunt dan ook meerdere seizoenkaarten bestellen. Schrijf je in via het aanvraagformulier

Hoe ziet de planning eruit?

  • Vrijdag 4 mei t/m woensdag 30 mei: verlengperiode voor huidige seizoenkaarthouders
  • Dinsdag 5 juni 11.00 uur t/m donderdag 7 juni om 17.00 uur: verplaatsingen
  • Maandag 11 juni 13.00 uur: start verkoop inschrijflijst**
  • Dinsdag 12 juni 11.00 uur: start vrije verkoop

SEIZOENKAARTEN* 

We hebben besloten om 20% Eerste Divisie-korting aan te bieden voor de seizoenkaarten. Supporters die de club ook financieel extra willen ondersteunen hebben de mogelijkheid om af te zien van deze korting. Wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het verlengproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.