Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Wethouder Gemeente Enschede en FC Twente openen samen Jeugd ViVa

De Jeugd ViVa is afgelopen maandag bij speeltuin Tuindorp in de Wesselerbrink geopend door wethouder Niels van de Berg van de Gemeente Enschede en speelster Sabrine Ellouzi van de FC Twente Vrouwen.

Img 5606%20 %202

Jeugd ViVa staat voor Jeugd Viert Vakantie. Samen met de Gemeente Enschede en de organisatoren van Jeugd ViVa worden elk jaar weer onvergetelijke activiteiten opgezet tijdens de zomervakantie voor de kinderen in de basisschool leeftijd tijdens de zomervakantie in hun wijk. Alle speeltuinen zijn de gehele vakantieperiode open en doorlopend vrij toegankelijk. Ook Dolphia en Smiley Stroinkslanden haken aan bij de JeugdViva activiteiten.

Met regelmaat zullen op alle locaties extra activiteiten georganiseerd worden. Zo zal Circus Tijdgeest aanwezig zijn en zal Concordia workshops geven. Ook Alifa is op een aantal tuinen vertegenwoordigd met verschillende activiteiten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor sport door Sportaal en FC Twente, scoren in de wijk.

Welke activiteiten waar en wanneer plaatsvinden vind je op www.jeugdviva.nl en www.sjorssportief.nl

Om de verschillende activiteiten voor de kinderen in deze Corona tijd door te kunnen laten gaan, zullen de locaties op deze tijdstippen zo min mogelijk toegankelijk zijn voor ouders/grootouders. Dit i.v.m. de te verwachten drukte en handhaving van de 1,5 meter tussen volwassenen.

FC Twente, scoren in de wijk was tijdens deze opening de hele dag aanwezig om samen met de kinderen uit de Wesselerbink te sporten en bewegen. Ondanks de regenbuien was het een geslaagde dag. Deze inzet is mede mogelijk gemaakt door partners Wooncorporatie Domijn Menzis en de Gemeente Enschede van Scoren in de wijk.