Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Weer nieuwe energie richting de wedstrijd”

Zondagmiddag treedt FC Twente in De Grolsch Veste aan tegen MVV. Vrijdagmiddag blikte trainer Marino Pusic vooruit op het treffen.

Imgl5104

Na het gelijke spel tegen FC Eindhoven (1-1) staat zondag het thuisduel met MVV op het programma. “Van de wedstrijd tegen Eindhoven ben ik wel even goed ziek geweest”, vertelt Pusic. “Natuurlijk kun je altijd een mindere wedstrijd spelen, maar wanneer je aan de winnende kant zit moet je zorgen dat je die wedstrijd ook wint, dan maakt het niet uit op welke manier dat gebeurt. We hadden vorige week de eerste plek kunnen pakken, in deze fase van het seizoen zegt dat nog niets, maar het was wel fijn geweest. Hopelijk trekken we lessen uit die wedstrijd.”

Zondag wacht in De Grolsch Veste MVV. “Ik verwacht een reactie van de ploeg”, vervolgt Pusic. “We hebben een goede trainingsweek achter de rug. Als ik kijk naar de beleving en het werk dat deze week is geleverd op het veld ben ik daar heel content mee. We hebben met nieuwe energie toegewerkt naar zondag.”

In aanloop naar het treffen met MVV werkt FC Twente zaterdagmorgen (10.30 uur) de afsluitende training af op het Trainingscentrum in Hengelo.

FC Twente – MVV, aanvang 16.45 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink.