Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Wedstrijdsponsor Menzis; supporter van G-kracht voetbal

Vrijdagavond bij de thuiswedstrijd tegen N.E.C. is Menzis wedstrijdsponsor. Menzis wil rondom dit duel extra aandacht vragen voor het G-voetbal in de regio. Met name voor het onlangs nieuw opgezette platform G-Kracht Voetbal League, supported by Menzis en FC Twente.

0780036e 5092 4a6c 86e2 5167ef74be6b

Meer informatie op: www.g-kracht-voetbal.nl

G-Kracht Voetbal League wil het aanbod, de kwaliteit en het imago van het G-voetbal in Oost-Nederland helpen verbeteren, door de belangen van de amateurclubs in deze regio samen te brengen en de wensen en behoeften van de spelers centraal te stellen. Zij bieden geen alternatieve voetbalcompetitie, zoals de naam zou kunnen doen vermoeden. Dat is het domein van de KNVB.

In het bijzijn van meer dan twintig G-voetbalverenigingen uit Oost-Nederland, werd het platform eind november, tijdens de eerste G-voetbal Meeting, gelanceerd. Het kon op bijval rekenen van de aanwezigen, die te kennen gaven vaak te weinig spelers te hebben, te grote niveau verschillen te ervaren en te weinig samen te werken met andere clubs of deze vaak zelfs helemaal niet te kennen.

Stichting Doelpunt 2.0

G-Kracht Voetbal is een initiatief van Stichting Doelpunt, Menzis en Attack Voetbal. Met G-kracht Voetbal wordt voortgebouwd op de inspanningen en resultaten van Stichting Doelpunt van de afgelopen jaren. Het is Stichting Doelpunt 2.0. Waar de focus van Stichting Doelpunt de afgelopen jaren vooral op de promotie van het G-voetbal lag, zijn de doelstellingen nu verruimt naar het verbeteren van de organisatie en de kwaliteit van het G-voetbal. De ambassadeurs van Stichting Doelpunt, te weten Arnold Bruggink en Bas Nijhuis steunen ook het G-Kracht Voetbal initiatief.