Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Wedstrijdinfo FC Twente – Jong AZ

Maandag, Tweede Paasdag, staat er een mooie voetbalmiddag op het programma. Om 14.30 uur trapt FC Twente in een volledig uitverkochte Grolsch Veste af tegen Jong AZ en kan de ploeg de titel in de Keuken Kampioen  Divisie pakken.

Degrolsch veste
  • Het zal maandag extra druk worden in en rondom De Grolsch Veste. Supporters wordt geadviseerd gebruik te maken van het openbaar vervoer of om met de fiets naar het stadion te komen.

  • Supporters kunnen voor de wedstrijd gebruik maken van extra horecafaciliteiten rondom De Grolsch Veste, bij het home van De Vriendenkring, de Fanstore en De Kantine. Deze zijn vanaf 13.00 uur geopend. 

  • Voorafgaand aan de wedstrijd, bij opkomst van de spelers, wordt er een speciale sfeeractie gehouden door de supporters. Bij deze actie zal professioneel vuurwerk worden afgestoken, hiervoor is een speciale vergunning verleend. Hopelijk is de sfeeractie een mooie opmaat naar een prachtige voetbalmiddag. FC Twente wil benadrukken dat het ten strengste verboden is om eigenhandig vuurwerk mee te nemen en af te steken, zowel in als rondom De Grolsch Veste. Bij overtreding hiervan zal direct worden opgetreden. Zoals bekend heeft FC Twente nog een voorwaardelijke straf open staan voor het illegaal afsteken van vuurwerk.

  • Bij een eventuele huldiging na afloop van de wedstrijd, is het voor supporters ten strengste verboden om het speelveld te betreden. Indien dit gebeurt, dan zal er geen huldiging plaatsvinden.


"We kijken uit naar maandag"