Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"We zitten in goede flow"

Zondag om 12.15 uur speelt FC Twente Vrouwen thuis tegen Ajax. De Amsterdammers zijn na zeven wedstrijden nog zonder puntverlies. De vooruitblik op FC Twente-Ajax met middenvelder Ella Peddemors, de wedstrijd is live te zien op FOX Sports. 

Ave 1487 10

FC Twente speelde vorige week tegen nummer twee PSV en won met 3-2. Volgens Peddemors een verdiende overwinning. "De eerste helft ging gelijk op, maar de tweede helft speelden wij dominanter en beter. We kwamen 1-0 achter en ondanks die achterstand hebben we ons goed terug in de wedstrijd weten te vechten. We hebben hard gewerkt, veel doorzettingsvermogen getoond en terecht gewonnen.” In de wedstrijd tegen PSV raakte Elena Dhont raakte zwaar geblesseerd aan haar knie. Volgens Peddemors was het een klap voor het team. “Na die blessure kwamen we even bij elkaar, hebben we de knop omgezet en zeiden we dat we het voor Elena gingen doen.”

"Wij zullen er alles aan doen om Ajax te verslaan."

Dit seizoen speelde FC Twente Vrouwen al eerder tegen Ajax. Op de eerste speeldag werd in Amsterdam met 3-1 verloren. Peddemors verwacht nu een hele andere wedstrijd. “Toen hadden we onze draai nog niet helemaal gevonden en nu wel. We zitten in een goede flow, de sfeer in het team is super goed en wij zijn allemaal ontzettend gemotiveerd. We gaan met een goed gevoel de wedstrijd tegen Ajax in en we hebben er alle vertrouwen in dat de drie punten in Enschede blijven." Ajax heeft dit seizoen nog geen punten verloren. “Ze hebben een goed voetballende ploeg die niet voor niets nog ongeslagen is. Wij zullen er alles aan doen om Ajax te verslaan, het wordt in ieder geval een mooie wedstrijd."