Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"We zijn redelijk rustig gebleven"

Aanvoerder Peet Bijen was zaterdagavond blij met de 1-3 overwinning van zijn ploeg op bezoek bij FC Groningen. Het gesprek van de dag was de opvallende eerste helft met twee gemiste strafschoppen (beide teams één) en twee rode kaarten voor de thuisploeg. 

Bijen

Met negen man bracht Groningen vlak voor tijd nog even de spanning terug in de wedstrijd. "Toen die goal viel, dan ga je nog wel even zweten. Eigenlijk mag je tegen negen man niet in die situatie komen. Daarna volgde nog een kleine storm. Als dan die 1-3 valt, ben je wel even blij hoor", aldus de centrale verdediger. "Je zag dat ze met negen man flink gingen lopen en wij wilden mogelijk iets te geforceerd. Uiteindelijk zijn we redelijk rustig gebleven en dan is het ook fijn dat je kan scoren uit een vrije trap", doelt hij op het openingsdoelpunt van Keito. "Vier punten uit de eerste twee duels is een mooi begin en daar willen we op voortborduren."

Haris Vuckic: "Een goede overwinning voor ons"