Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“We moeten even puzzelen”

Vrijdagavond staat in Kerkrade de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma. FC Twente treedt aan zonder de geschorste Wout Brama en de geblesseerden Rafael Ramos en Nacho. Donderdagmiddag blikte trainer Marino Pusic vooruit op de avond.

Marino pusic

“We hebben genoeg spelers om op te stellen, maar we moeten even puzzelen”, geeft Pusic aan. Ramos kampt met een hamstringblessure. “Hij is er morgen nog niet bij.” Nacho ontbreekt vanwege een blessure aan zijn hak. “We moeten even kijken hoe het zich ontwikkelt, hij zal er twee tot drie weken uit zijn.” 

Jelle van der Heyden vervangt de geschorste Wout Brama. “Jelle heeft het tegen Sparta goed ingevuld, hij is dan ook de logische vervanger.” Roda JC staat momenteel op een zesde plaats op de ranglijst. “Roda heeft een stijgende lijn te pakken, ze zijn vrij onvoorspelbaar”, merkt Pusic op. “Een ploeg die erg sterk is via de counter, dat is hun kracht. Met Van Velzen en Engels hebben ze spelers die van de omschakeling leven. Morgen is voor ons weer een wedstrijd waar we diep moeten gaan om een optimaal resultaat te halen.” 

Roda JC – FC Twente, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.