Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“We kunnen halve finale halen, dan moet je daar voor gaan”

Woensdagavond strijden FC Twente en Willem II in De Grolsch Veste om een plek in de halve finale van de KNVB Beker. Dinsdagmiddag blikte trainer Marino Pusic vooruit op de bekeravond. “Het is geen geheim dat de competitie voor ons prioriteit heeft, maar we kunnen morgen de halve finale van de beker halen”, geeft Pusic aan. “Dan moet je daar voor gaan.”

Marino pusic

FC Twente kan de komende tijd geen beroep doen op Rafik Zekhnini. De aanvaller liep vrijdag tegen Jong FC Utrecht een hamstringblessure op en is weken niet inzetbaar. “Het ziet er niet goed uit. We moeten de definitieve diagnose nog krijgen, maar we gaan ervan uit dat we Rafik weken moeten missen.” 

Willem II

De opponent van morgenavond raakte deze winter Fran Sol kwijt aan Dynamo Kiev. “Ze verliezen hun topscorer, toch hebben ze zich eigenlijk versterkt. Willem II haalde twee Griekse spelers, waarvan er een zondag scoorde, en op het middenveld hebben ze Renato Tapia erbij. Ze staan in het linkerrijtje van de Eredivisie en we zullen flink aan de bak moeten. Dat doen we graag, want we kunnen immers de halve finale halen”, aldus Pusic, die Ramos en Laukart weer kan verwelkomen in de selectie voor morgen. Beiden ontbraken afgelopen periode wegens een blessure. Ulrich Bapoh is er nog niet bij. “Hij heeft nog even nodig.”

FC Twente - Willem II, aanvang 18.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 via kaartverkoop.fctwente.nl, overdag bij de receptie van De Grolsch Veste (vandaag geopend van 9.00 tot 16.00 uur) en vanavond vanaf 16.30 uur bij de Supporter Service Unit (SSU), gelegen aan naast ingang J aan de spoorzijde. 

BESTEL KAARTEN