Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Wat een dag!

Wat een dag! Vanmorgen om 09.00 uur begon de verlenging van de seizoenkaart. We werden compleet overdonderd. In de eerste minuten stroomden de aanmeldingen binnen en om 10.00 uur hadden al 2872 supporters hun seizoenkaart verlengd. Ongelooflijk! Daar kunnen we alleen maar heel dankbaar voor zijn, trots op onze supporters. 

 1

De start van de seizoenkaartverlenging mocht niet ongemerkt voorbij gaan. Als de supporters niet naar de club mogen, dan komt de club maar naar haar supporters toe. Daarom hebben we vandaag met meer dan 100 supporters, spelers, speelsters, medewerkers, oud-spelers en andere FC Twente-prominenten een bezoek gebracht aan de regio om supporters die vandaag verlengden direct te kunnen bedanken, we zijn daarbij fantastisch ondersteund door onze supportersverenigingen. Het was prachtig om overal met open armen te worden ontvangen en het enthousiasme bij iedereen te zien. 

Door het overweldigende succes bleek het vandaag onmogelijk om iedereen een broodje Twenteham te bezorgen. Vanmiddag om 15.00 uur hadden meer dan 6500 supporters hun kaart verlengd. Vorig jaar, na de huldiging en terugkeer naar de Eredivisie, zaten we aan het eind van de eerste dag op 1300 verlengers. 

Voor iedereen die vandaag nog verlengt komt er bij de bezorging van de seizoenkaart een coupon om bij de eerstvolgende thuiswedstrijd met publiek, een gratis broodje Twenteham te kunnen halen. 

Aan alle verlengers: heel veel dank!!