Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#VVVTWE: Drommel en Nakamura in de basis

Joel Drommel keert zondag tegen VVV-Venlo terug in de basis, na zijn schorsing die hem in het vorige duel tegen PEC Zwolle aan de kant hield. Ook is er in Venlo, waar VVV en FC Twente om 16.45 uur aftrappen, een basisplaats voor aanvaller Keito Nakamura.

Vvv venlo%20fc%20twente%20%288%29

Opstelling FC Twente: Drommel, Latibeaudiere, Busquets, Schenk, Verdonk, Roemeratoe, Selahi, Espinosa, Aitor, Vuckic, Nakamura.

Wissels: Brondeel, De Lange, Verhaegh, Pleguezuelo, Bijen, Brama, Aburjania, Menig, Berggreen, Zekhnini.


Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Schäfer, Kum, Janssen, Opoku, Post, Linthorst, Wright, Soriano, Van Ooijen.

Wissels: Van Crooij, Craenmehr, Neudecker, Sinclair, Dekker, Scheimann, Yeboah, Van Bruggen, Janssen, Van Dijk.


Het Nederlands voetbal komt dit weekend met een gezamenlijk statement tegen racisme, met de boodschap "Racisme? Dan voetballen we niet." Op initiatief van de Eredivisie CV en de Coöperatie Eerste Divisie wordt in samenwerking met de 34 betaald voetbalclubs, KNVB, Coaches Betaald Voetbal en spelersvakbond VVCS een collectieve actie opgezet tijdens de wedstrijden in beide divisies. Spelers komen niet in actie in de eerste minuut na de aftrap, terwijl de boodschap op de reclameborden en videoschermen in het stadion verschijnt.