Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Voetballen met Scoren in de wijk bij Smiley Stroinkslanden

FC Twente, scoren in de wijk was de hele dag aanwezig, in het kader van de Jeugd ViVa, om samen met de kinderen te sporten en bewegen op het Smileyveld Stroinkslanden in Enschede. Smiley Stroinkslanden is het sport en spel park in de wijk Stroinkslanden voor jong en oud. Van, voor en door bewoners. Het was warm weer en een geweldige dag. Deze inzet is mede mogelijk gemaakt door partners Wooncorporatie Domijn Menzis en de Gemeente Enschede van Scoren in de wijk en de vrijwilligers van Smiley Stroinkslanden.

Sm 30%202

Jeugd ViVa staat voor Jeugd Viert Vakantie. Samen met de Gemeente Enschede en de organisatoren van Jeugd ViVa worden elk jaar weer onvergetelijke activiteiten opgezet tijdens de zomervakantie voor de kinderen in de basisschool leeftijd tijdens de zomervakantie in hun wijk. Alle speeltuinen zijn de gehele vakantieperiode open en doorlopend vrij toegankelijk. Ook Dolphia, Alifa en Sportaal haken aan bij de JeugdViva activiteiten.

Welke activiteiten waar en wanneer plaatsvinden vind je op www.jeugdviva.nl en www.sjorssportief.nl.