Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Vier speelsters verlengen contract bij FC Twente Vrouwen

Fenna Kalma, Daphne van Domselaar, Ella Peddemors en Lois Niënhuis hebben hun contract verlengd bij FC Twente Vrouwen. Voor Kalma en Peddemors wordt komend seizoen hun tweede jaar bij FC Twente Vrouwen. Van Domselaar en Niënhuis spelen sinds 2017 voor FC Twente.

Fenna2

Fenna Kalma, die onlangs haar debuut maakte in de Oranjeselectie, heeft haar contract verlengd tot medio 2021.  Technisch Manager Rene Roord is blij dat Kalma behouden blijft voor FC Twente Vrouwen. “Fenna is een speelster die intensief met haar sport bezig is en daar vele uren in stopt. Fenna is belangrijk voor ons geweest dit seizoen, ik hoop dat ze dat komend seizoen kan doorzetten.”

Daphne van Domselaar tekende een contract tot medio 2022. Roord: “Daphne is een zeer talentvolle keepster die de potentie heeft om uit te groeien tot een van de beste keepsters van ons land. Het is ontzettend belangrijk en mooi dat ze bij ons blijft.”

Jeugdinternational Ella Peddemors en regionaal talent Lois Niënhuis blijven ook bij FC Twente Vrouwen. Roord: “We zijn blij dat Ella en Lois hun contract met twee jaar hebben verlengd. Ella is een groot talent dat zich meldt op het hoogste niveau en tevens ook belangrijk is bij nationale jeugdselecties.  Lois is een goede technische keepster die zich goed bij ons heeft ontwikkeld. Beiden hebben ze veel potentie om door te groeien.”

Ella Peddemors tekent bij voor twee seizoenen
Keepster Lois Niënhuis


Versterking talentontwikkeling

Patrick van den Berg is ook komend seizoen actief bij FC Twente Vrouwen. Patrick zal de functie van Hoofd Jeugdopleiding op zich nemen en verzorgt onder meer de scouting voor het Beloftenelftal. Robbie Barends gaat als assistent-trainer aan de slag bij de Beloften Vrouwen en vormt daarmee samen met trainer Rick Scherp de trainersstaf bij de ploeg. Op dit moment is Robbie actief als trainer bij een Twents Regio team voor speelsters tot 15 jaar.

Patrick van den Berg verlengd contract
Robbie Barends tekent contract bij FC Twente Vrouwen