Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Vier je voorjaars vakantie bij FC Twente!

In de voorjaarsvakantie organiseert de FC Twente Kidsclub diverse leuke activiteiten voor de jongste supporters. Heb jij nog geen plannen voor de vakantie? Geef je dan snel op. 

190201ous8011161


FIFA TOERNOOI IN DE GROLSCH VESTE

Op dinsdag 19 februari, vanaf 11.00 uur, organiseert de Young Reds een FIFA toernooi in De Grolsch Veste. Kidsclubleden van 10, 11 en 12 jaar kunnen zich, samen met de Young Reds leden (12 t/m 17 jaar), opgeven voor dit toernooi. Ben jij helemaal gek van de FIFA game en wil jij het graag opnemen tegen andere FC Twente-supporters? Meld je dan snel aan, dat kan tot maandag 17.00 uur. 

Opgeven: FIFA Toernooi
IJSPRET BIJ IJSBAAN TWENTE

Kom woensdag 20 februari naar IJsbaan Twente. De FC Twente Kidsclub organiseert die middag vanaf 13.30 uur samen met IJsbaan Twente een leuke spelmiddag speciaal voor leden tussen de 5 en 12 jaar. Er worden spellen op het ijs gehouden. Schaatsen kunnen worden gehuurd bij de ijsbaan, maar je mag natuurlijk ook je eigen schaatsen meenemen. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je aan!

Bij IJsbaan Twente geldt de 1+1 actie. Bij een betalende bezoeker heeft het Kidsclub-lid gratis toegang tot de activiteit. Vergeet je Kidsclubcard en Profpas niet. Deze moet je laten zien bij de ingang samen met je ouder/begeleider. 

Opgeven: IJspret
Stadiontour in De Grolsch Veste

Wil jij een kijkje achter de schermen in De Grolsch Veste? Dat kan in de voorjaarsvakantie. Jij ziet de kleedkamer en kan het gras bijna aanraken. Ben jij benieuwd? Meld je dan aan voor de inlooptour op 20 februari (13.00 uur).

Opgeven: Stadiontour
VOETBALLEN IN DE GROLSCH VESTE

Maandag 18 februari van 13.30 tot 16.00 uur organiseert de Kidsclub een speciale voetbalactiviteit in De Grolsch Veste. Een voetbalmiddag met vernieuwde spellen door het hele stadion. Exclusief voor Kidsclubleden van 5 t/m 12 jaar. 

De aanmelding voor Voetballen in de Veste is inmiddels gesloten. De activiteit is vol. 
Fanstore De Grolsch Veste

De Fanstore is in de voorjaarsvakantie alle doordeweekse dagen geopend. Kom tijdens de vakantie gezellig naar de Fanstore om bijvoorbeeld jouw FC Twente shirt te scoren of eens te kijken in het officiële FC Twente Museum. Gedurende de voorjaarsvakantie zijn er ook diverse aanbiedingen in de Fanstore te vinden. 

Openingstijden
FC Twente - FC Eindhoven

Vrijdag 22 februari staat de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma, aanvang 20.00 uur. Kaarten voor Kidsclub- en Young Reds-leden zijn beschikbaar vanaf € 7,50 en te verkrijgen via kaartverkoop.fctwente.nl en bij de receptie van De Grolsch Veste. Voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven heb je geen Clubcard nodig, iedereen kan eenvoudig kaarten kopen. 

Kaartverkoop-informatie