Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Verloting in de rust: '1 minuut gratis winkelen'

Seizoenkaarthouders van FC Twente kunnen bij de competitiewedstrijden in De Grolsch Veste een bijzondere prijs winnen: ‘1 minuut gratis winkelen’. Een actie die is opgezet samen met de Jumbo Supermarkten in de regio Twente en zaterdag 19 oktober, bij de thuiswedstrijd tegen Willem II voor het eerst zal worden verloot.

Fc%20twente%20 %20jumbo%201920

In de rust van de wedstrijd zal stadionspeaker Jan Bruins middels een verloting op de videowalls twee winnaars bekend maken die ieder bij een filiaal van Jumbo Supermarkt 1 minuut gratis mogen winkelen. Tegen Willem II zal de actie worden afgetrapt met de filialen in Enschede (vestiging: Brouwerijplein) en Den Ham.

Samenwerking Jumbo en FC Twente
Ook dit seizoen slaan FC Twente en Jumbo de handen ineen en gaan beide partijen een samenwerking aan, voor het vierde opeenvolgende seizoen. Een partnerschap waar supporters in de regio Twente volop van kunnen profiteren. Ook dit jaar zijn er namelijk weer diverse acties bij de 26 Jumbo Supermarkten in de regio waar aan deelgenomen kan worden. 

Klik hier voor de actievoorwaarden