Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Vandaag nieuwe MEYBA-collectie verkrijgbaar

Donderdag wordt de hele winkel ingericht met de nieuwe MEYBA-collectie, welke vanaf vrijdag te verkrijgen is. Donderdag worden tevens alle bestelde pre-orders afgehandeld en verstuurd. Vrijdag is de Fanstore geopend van 12.00 tot 17.00 uur, zaterdag vanaf 11.00 uur en rondom de oefenwedstrijd tegen FC Emmen.

Shirts%20website%202

Prijzen thuis- uit- en derde tenue

SeniorJunior
Shirt € 65,- € 60,-
Short € 30,- € 25,-
Sokken€ 15,- € 15,-
Minikit€ 50,-


MEYBA

FC Twente speelt zoals bekend dit seizoen in het shirt van het Spaanse sportkledingmerk MEYBA. Zij zijn verheugd om hun terugkeer naar het Europese voetbal aan te kondigen met een nieuw Teamwear partnerschap met FC Twente.

MEYBA was beroemd om haar samenwerking met enkele van de meest iconische clubs ter wereld, waaronder Barcelona en Real Betis. MEYBA: “Door deze samenwerking komen twee historische merken met energie en passie, zowel op als naast het veld, samen. FC Twente is het perfecte platform voor de herlancering van ons merk.” FC Twente heeft sinds vorig jaar een samenwerking met de Elite Group. Deze Engelse partner op het gebied van Teamwear en Merchandising blijft de FC Twente Fanstore en Webshop beheren en hebben de samenwerking met MEYBA mogelijk gemaakt.