Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Utrecht heeft ploeg met veel mogelijkheden”

Zondag ontvangt FC Twente in De Grolsch Veste FC Utrecht. "Utrecht is een van de betere teams in de competitie en wij zullen er zondag meer dan negentig minuten moeten staan." Vrijdagmiddag blikte trainer Gonzalo Garcia vooruit op de ontmoeting met de Domstedelingen.

 dhs1090

Gonzalo Garcia verwelkomde nieuwkomer Oriol Busquets vanmorgen op het trainingsveld. “Hij is net gearriveerd en het was zijn eerste kennismaking met de groep”, vertelde Garcia. “Hij is fit en heeft goed mee kunnen trainen. Of hij speelt zondag? We hebben nog geen beslissing genomen. Natuurlijk moet hij nog wennen en verder kennismaken met onze manier van spelen. Een aantal spelers heeft wat kleine problemen, maar ik verwacht dat ze zondag 100% zijn.”

FC Utrecht begon het seizoen met een 4-2 zege bij ADO Den Haag, waarna ook werd gewonnen bij PEC Zwolle (1-3). Na het gelijke spel in De Kuip (1-1) ging de ploeg afgelopen week onderuit tegen VVV Venlo. “Die wedstrijd verloren ze, maar het is ongelooflijk dat ze die niet hebben gewonnen. Utrecht heeft een heel sterke ploeg. Een team met heel veel mogelijkheden, met name voorin en op het middenveld. Utrecht is een van de betere teams in de competitie en wij zullen er zondag meer dan negentig minuten moeten staan. We zijn dit seizoen competitief geweest tegen elke tegenstander, we werken met vertrouwen toe naar de wedstrijd met Utrecht.”  

Zaterdagmorgen staat voor de selectie de afsluitende training richting het duel met FC Utrecht op het programma.

FC Twente – FC Utrecht, aanvang 12.15 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.

Wil jij er zondag bij zijn in De Grolsch Veste?
Bekijk hier de kaartverkoopinformatie