Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Unieke 3e wedstrijdshirts geveild

De unieke wedstrijdshirts van afgelopen weekend worden geveild via het online veilingplatform Matchwornshirt. Het derde tenue is een tenue waarin de clubkleuren van Sportclub Enschede en Enschedese Boys zijn verwerkt, de twee verenigingen die in 1965 aan de basis stonden van FC Twente. Dit tenue is niet alleen een verwijzing naar de clubkleuren van Sportclub en de Boys, het verwijst ook naar het tenue dat FC Twente in de eerste jaren na de oprichting droeg.

Wil jij een van deze unieke derde shirts aan de muur? Alle gedragen wedstrijdshirts van de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard worden na de wedstrijd gesigneerd en geveild via het online veilingplatform matchwornshirt.com. Naast de wedstrijdshirts worden de warming-up shirts en warming-up sweaters van de desbetreffende spelers ook mee geveild. Tevens worden een gesigneerd thuis- en gesigneerd 3e wedstrijdshirt mee geveild.

20210501 fortuna%20sittard fct 14837

De veiling is direct na de wedstrijd begonnen. Plaats jouw bod dan eenvoudig en snel.Na afloop van de veiling worden de shirts binnen 24 uur na betaling aangetekend verzonden.

Stichting 'Onze Veste'

De opbrengst van de veilig komt ten goede aan stichting 'Onze Veste'. Deze stichting staat voor het algemeen belang van De Grolsch Veste.